Waarom Xonnext?

Plaats Oproep

Waarom Xonnext..?

Cees GeuzenlIk wilde een reünie organiseren en daarop mijn oude vrienden en bekenden uitnodigen. Helaas waren veel mensen niet meer terug te vinden, die vroeger gewoon in het telefoonboek stonden. En veel van de uitnodigingen die ik per e-mail verstuurde kreeg ik weer onbestelbaar terug, omdat het adres niet meer bestond.

De nieuwe tijd, ik wil er niet aan wennen…

Toen heb ik besloten een niet-commerciële website te beginnen. Geen website met allerlei beperkingen, kosten, vrienden, carrières of chatten. En ook niet voor maar één doelgroep (scholieren, militairen, etc.) maar een eenvoudige website voor iedereen die iemand zoekt.

Natuurlijk hebben we Facebook, maar daar staan oproepen maar een korte tijd op en verdwijnen dan weer in de vergetelheid. Op Xonnext blijven alle oproepen staan totdat men zelf besluit ze te verwijderen.

Dus als u opzoek bent naar iemand, plaats een Oproep. Het is gratis..!

Iedereen kan zoeken in Xonnext naar mensen die worden gezocht. Om op een Oproep te kunnen reageren moet u lid zijn van Xonnext (geregistreerde gebruiker). Dit geldt ook voor het zelf plaatsen van een Oproep.

Let op: Xonnext is alleen voor mensen die iemand zoeken. Niet voor het aanbieden van goederen en/of diensten (al dan niet tegen betaling). Oproepen met daarin enige vorm van aanbieding van mensen, diensten of goederen worden van Xonnext verwijderd.

Categorieën: Personen, Adoptie, Reünie, Stamboom, Diversen en Vermist.

Kijk ook op:

Zoek op Datum

juli 2018
M D W D V Z Z
« mrt    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Steun Xonnext

Click on logo for a donation.
Shares
Share This