<< Ga Terug / Go Back

Hallo, Ik ben Noina, 33 jaar en geadopteerd uit Thailand door Belgische mensen. Nu woon ik in België. Ik ben op zoek naar twee verschillende mensen. Mijn biologische ouders en de verzorgster Miss Lee. Ik heb naar hen al naar gezocht heb ik niets gevonden Ook ben ik op zoek naar de vrijwilliger/verzorgster dat mij verzorgt heeft in het weeshuis.

Tijdens mijn bezoek aan het weeshuis heb ik gevraagd achter de verzorgster en zij zou nog komen helpen in het weeshuis. Ik had mijn gegevens achter gelaten, maar ik heb niets meer gehoord. Het weeshuis waar ik verbleef is Phayathai Baby’s homes in Bangkok. Zelf ben ik geboren in Bangkok, in het Vajira Hospita via Office Dusit.

Na wat zoekwerk, is er gebleken dat ik enkele papieren heb over mijn geboorte in het ziekenhuis en in het archief van Dusit zelf. Helaas hebben mijn biologische ouders valse namen opgegeven en zijn ze niet te vinden. Misschien dat iemand mij kan helpen mijn biologische ouders te vinden en ook de verzorgster Miss Lee. De foto is van mij in het weeshuis en de verzorgster Miss Lee. Ze zou +/- 70 jaar zijn.

 

Alvast bedankt.

Shares
Share This

Help mee zoeken...

En deel dit bericht zo veel mogelijk!